Kapiten Partizana: Nije bilo lako

Izvor: B92, 18.Avg.2023, 00:24

Kapiten Partizana: Nije bilo lako

Kapiten Partizana Svetozar Marković oglasio se nakon pobede crno-belih.

Partizan je posle velike drame i penal serije uspeo da pobedi Sabah i plasira se u poslednje kolo kvalifikacija za Ligu konferencija.

Kapiten Partizana Svetozar Marković rekao je da je oduševljen atmosferom i analizirao utakmicu.

"Fenomalni su utisci, svi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji su gledali imaju takav osećaj i igrali smo veoma dobro, možda prvih 15 minuta nismo dok nismo ušli lepo u utakmicu i onda potom bili dominantan tim na terenu i zasluženo smo pobedili", kaže Marković.

Kako je izgledalo gledati poslednji penal?



"Nije bilo lako, navijali smo da Aca odbrani penal i on je to uradio pa su morali ponovo da šutiraju. Nemamo mnogo vremena da slavimo, okrećemo se drugim utakmicama. Kao što sam već rekao, sjajna atmosfera, nedostaje nam južna tribina, ali su na istoku i zapadu fantastično navijali",
poručuje Marković.

Sledeći duel protiv Nordsjelanda.



"Mislim da nam je najvažnija utakmica u nedelju, a onda tek Danci jer neće biti lako sledećeg četvrtka pošto tek posle nedelje možemo da se okrenemo Nordsjelandu. Baš smo 2018. godine igrali sa njima", z
a kraj je izjavio kapiten Partizana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.