Izvor: Radio 021, 17.Jun.2020, 10:09

Kapacitet "Karađorđa" prepolovljen za meč Voše i Partizana

Fudbaleri Vojvodine igraće protiv Partizana u poslednjem kolu Superlige Srbije u petak, 19. juna, a ulaznice za meč su u prodaji od danas, 17. juna.

Zbog odredbi Vlade Srbije u vezi sa sprečavanjem širenja virusa korona, broj štampanih ulaznica iznosiće 50 odsto ukupnog kapaciteta stadiona. Takođe, prisutni će morati da se pridržavaju fizičke distance, a stadion će biti u celosti dezinfikovan.

Za navijače >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Partizana rezervisana je samo južna tribina stadiona, te oni koji budu imali obeležja ovog kluba neće biti pušteni na ostale tribine "Karađorđa".

Svi navijači Vojvodine koji budu imali obeležje kluba moći će da preuzmu besplatnu ulaznicu za meč u šopu navijača Vojvodine na zapadnoj tribini stadiona. Akcija će biti organizovana u danas, sutra (četvrtak) i petak od 10 do 18 časova. Takođe, za ovaj meč važiće sezonske ulaznice.

Danas i sutra karte za zapadnu, istočnu i južnu tribinu moći će da se kupe u Gigs tix-u u Novom Sadu, kao i u knjižarama "Vulkan" u Novom Sadu i Beogradu. 

U petak, 19. juna, ulaznice će moći da se kupe na blagajnama "Karađorđa".

Ulaznice će se prodavati po cenama od 700 dinara za zapadnu tribinu, 500 za istočnu i 400 dinara za sever i jug "Karađorđa".

"Nadamo se i očekujemo da će svi gledaoci na stadionu sportski i dostojanstveno pružiti podršku svom timu, izbegavajući bilo kakvo nedolično ili nesportsko ponašanje", poručuju u FK Vojvodina.

Utakmica između Vojvodine i Partizana igra se sa početkom u 19 časova, a kapije stadiona biće otvorene u 17 časova.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

U petak Vojvodina dočekuje Partizan, kapacitet „Karađorđa“ prepolovljen

Izvor: NoviSad.com, 17.Jun.2020

Fudbaleri Vojvodine igraće protiv Partizana u poslednjem kolu Superlige Srbije u petak, 19. juna, a ulaznice za meč su u prodaji od danas. Utakmica počinje u 19 časova, a kapije stadiona biće otvorene u 17 časova..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.