Kanađanin angažovao dosadašnjeg trenera Partizana

Izvor: 011vodič.com, 17.Avg.2019, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kanađanin angažovao dosadašnjeg trenera Partizana

Poznati stručnjak za fizičku pripremu sportista Sead Krdžalić, pridružio se trenerskom timu Miloša Raonića, prenosi Sportski žurnal. Krdžalić je do sada bio član stručnog štaba Košarkaškog kluba Partizan.
Naša kladionica nudi kvotu 2.05 da će Gaske i Gofan na mastersu u Sinsinatiju odigrati manje od 22 gema.
Nekada višestruki šampion države u bacanju koplja, najveći deo trenerske karijere proveo je u >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << košarci. Pripremao je državni tim za pohod na zlato na Evropskom prvenstvu 1997. i na Šampionatu sveta 1998. Radio je u Panatinaikosu i individualno sa Predragom Danilovićem, Željkom Rebračom, Dejanom Bodirogom…
Raonić, kanadski teniser crnogorskog porekla, veruje da će uz Krdžalićevu pomoć uspeti da napravi iskorak ka svetskom vrhu. Kanađanin je trenutno 20. igrač na ATP listi. Ima osam titula, ali nijednu sa četiri najveća turnira u svetu tenisa.

The post Kanađanin angažovao dosadašnjeg trenera Partizana appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.