Kako su crno-beli slavili u svlačionici (VIDEO)

Izvor: Sportski Žurnal, 24.Apr.2011, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako su crno-beli slavili u svlačionici (VIDEO)

Partizan je slavio u 140. večitom derbiju protiv Crvene zvezde i na taj način načinio je ogroman korak ka odbrani titule. Ujedno, ova generacija je blizu istorijske, četvrte uzastopne titule šampiona, što ranije nikome nije pošlo za rukom.

Imali su crno-beli sasvim dovoljno razloga za slavlje, a kako je to izgledalo u svlačionici, potom i na atletskoj stazi ispred južne tribine pogledajte na ovom snimku. Po repertoaru pesama očigledno je da su u Humskoj uvereni da im titula sada ne može izmaći.

Ipak, čini se da su crno-beli na kraju i preterali sa prozivkama na račun večitog rivala. Slavlje posle velike i sasvim zaslužene pobede se podrazumevalo, ali je ono u svlačionici u pojedinim momentima bilo zaista neumereno. Među onima koji su prešli granicu bio je i trener Aleksandar Stanojević.  

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.