Kako pomoći Partizanu da ispliva?

Izvor: Sportske.net, 24.Jan.2020, 22:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako pomoći Partizanu da ''ispliva''?

Rešenje problema i dalje nije na vidiku.

Brojni su, dugogodišnji problemi naših vaterpolo klubova, a utisak je da je naš najtrofejniji klub Partizan i dalje u najtežoj situaciji.

Crno-beli se teškom mukom bore sa velikom finansijskom krizom, svesni su toga i u Vaterpolo savezu Srbije, a na tu temu je u razgovoru za ''Novosti'' svoje mišljenje izneo Nemanja Marijan, generalni >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sekretar VSS.

On je naglasio da Partizanu kao ''instituciji'' treba pomoći i u narednom periodu.

''Zabrinjavajuće je stanje zbog finansija, znamo koliko Partizan ima problema, pomogli smo i njima kao najvećem klubu u Srbiji, ali nažalost to im nije bilo dovoljno pošto su godinama na ivici ezgistencije.







Ne možemo da okrenemo glavu, moramo kroz razgovore sa odgovornim ljudima da rešimo taj problem. Partizan nam je potreban kao institucija srpskog vaterpola i imaće našu podršku i u budućnosti koliko god budemo u mogućnosti'', objasnio je Marijan.

Poslednjih godina naši najbolji klubovi su po kvalitetu daleko od najboljih evropskih, nemamo više ni učesnika u Ligi šampiona, što je nekada bilo nezamislivo.

''Ako neko hoće da pravi ekipu za Ligu šampiona, onda mora da dovede sponzore. Prioritet Vaterpola saveza je da pomogne struku i razvoj'', konstatovao je Marijan.
Pogledaj vesti o: Vaterpolo

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.