Kako je Ronaldo dobio ne za Sadika?

Izvor: B92, 19.Jan.2021, 17:25

Kako je Ronaldo dobio "ne" za Sadika?

Bivši napadač Partizana Umar Sadik hit je španske Segunde.

Od transfera iz Partizana postigao je 11 golova na 19 utakmica u svim takmičenjima i skrenuo pažnju na sebe drugih klubova.

Među njima i legendarnog brazilskog golgetera Luisa Nazarija Ronalda de Lima, vlasnika Valjadolida, kome se baš svideo Nigerijac i želi da ga dovede u klub iz španske elite.

Zato je bivši as Barselone, Reala, Intera i Milana ostvario kontakt sa Sadikom kako bi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << to uspeo već u januaru, ali uzalud.

"Pričali smo sa Ronaldom oko Sadika. Na njega gleda kao na igrača koji je potreban svakom timu, ali se Almerija obezbedila i sve je u startu odbacila. Almerija želi da se vrati u LaLigu i Sadik je deo njihovih planova", rekli su zastupnici Sadika medijima u Nigeriji.

Tako je Ronaldo prošle nedelje ostao bez transfera za koji je mislio da bi mogao da reši krizu njegovog tima i problem sa realizacijom.

A Partizan zadržao šansu da zaradi dodatnih četiri miliona evra, pored još toliko što je dobio, ukoliko Almerija izbori promociju u najviši rang španskog fudbala.

Almerija je trenutno treća na tabeli u Segundi, sa bodom zaostatka za mesto koje vodi u LaLigu na kome je Majorka, a četiri manje od lidera Espanjola.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

KAKO JE RONALDO MOGAO PARTIZANU DA "IBZIJE" 4 MILIONA EVRA IZ DŽEPA! Legendarni Brazilac za dlaku crno-bele "zavio u crno"!

Izvor: Kurir, 19.Jan.2021

Bivši napadač Partizana Umar Sadik pravi je hit u španskoj drugoj ligi, Segundi. 

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.