Izvor: Piplmetar.rs, 11.Apr.2023, 17:30

Kako je Partizanova prošlogodišnja želja „razbila“ Real

Košarkaši Rio Breogana odigrali su prošle večeri maestralan meč protiv Reala u ACB ligi i na svom parketu ih savladali sa 97:72.
Ogromno iznenađenje priredila je ekipa Veljka Mršića koja je devetoplasirana u okviru španskog šampionata. Savladan je Real sa 25 poena razlike, a blistao je Nemac Justus Holac.
Ukoliko se sećate, mladi nemački plejmejker, tada košarkaš Hamburga, nalazio se na meti Partizana >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << prošle godine u otprilike ovo doba, ali je karijeru ipak nastavio u Breoganu.
Sinoć je Realu ubacio 21 poen, uz četiri trojke i indeks korisnosti 26. Dosta potcenjivačku odbranu odigrao je Real nad njim i on im je pokazao da su poprilično pogrešili u proceni njegovih sposobnosti. 

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.