Kako došao tako otišao

Izvor: RTS, 21.Sep.2010, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako došao tako otišao

Bojan Popović se nije propisno ni oznojio na pripremama, a već je napustio ekipu Partizana. U saopštenju crno-belih se navodi da se Popović ne uklapa u koncepciju ekipe, i da je ugovor sporazumno raskinut.

Pripreme su u toku, sezona još nije počela, a ekipa Partizana već je ostala bez plejmejkera. Bojan Popović, koji je nedavno stigao u klub, napustio je redove crno-belih. 

Košarkaški klub >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Partizan saopštio je da je ugovor sporazumno raskinut.

"Na osnovu dosadašnjih pripremnih utakmica i treninga zajedno smo uvideli da se Popovićeva uloga ne uklapa u koncepciju našeg tima za predstojeću sezonu", navodi se u saopštenju šampiona Srbije i regionalne NLB lige i osvajača Kupa Radivoja Koraća.

Popović je u redove "crno-belih" došao u letnjem prelaznom roku kao jedno od najvećih pojačanja za narednu sezonu.

Pred upravom Partizana sada je najvažniji zadatak - pronalazak plejmejkera desetak dana pre početka sezone, pošto je reprezentativac Aleksandar Rašić prešao u turski Trabzon, a Popović se nije pokazao kao odgovarajuće rešenje za organizaciju igre najtrofejnijeg srpskog kluba.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.