Kako bi Ridiger mogao da pomogne Partizanu?

Izvor: Sportske.net, 30.Jun.2020, 21:13

Kako bi Ridiger mogao da pomogne Partizanu?

Interesantna izjava.

Umar Sadik je fudbaler koji će najverovatnije napustiti Partizan zbog veoma visoke cene.

Vrednuje se trenutno na 6 miliona evra na transfermarktu, ali je realnije da Partizan dobije daleko više, možda čak i čitavih 15.

Tu cenu je možda čak i podigao Antonio Ridiger, fudbaler Čelsija.



"Sadik je prošao kroz mlađe kategorije Rome i brzo se probio do prvog tima. Izuzetno je brz, dobro igra leđima >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << okrenut golu, omogućava drugačiju dimenziju napada i to važi za bilo koji tim čiji je član",
kaže Antonio Ridiger.

Istakao je i da očekuje mnogo od njega.

"Dok smo zajedno trenirali u Romi, baš ga je bilo teško čuvati. Njegova snaga, veština, kao i sposobnost da ostatak tima uključi u igru omogućili su mu veliki uspeh. Sećam se da je izuzetno brzo napredovao", rekao je Ridiger.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.