Kakav tandem, strašan tandem - Everton i Leonardo!

Izvor: Sportske.net, 09.Jul.2016, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakav tandem, strašan tandem - Everton i Leonardo!

Za sada cimeri, a uskoro i najjača Partizanova osovina u veznom redu.

Novi fudbaler Partizana, Brazilac Leonardo da Silva Souza pohvalio se da je sjajno prihvaćen u novom klubu, ne skrivajući oduševljenje popularnim ''Zemunelom''.

Crno-beli su danas odradili dva treninga, a Brazilac se posle upoznavanja sa trening centrom priključio novim saigračima na popodnevnom treningu.

U izjavi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za klupski sajt je otkrio da su mu prvi utisci o novoj sredini - fenomenalni.

''Zaista sam oduševljen centrom. Iskreno nisam očekivao da ima ovoliko terena za igru, restoran za igrače, deo za zabavu…

Upoznao sam se sa svima i prijatno sam iznenađen da dosta igrača govori portugalski, španski i ruski. Sa Gregorom   Balažecem razgovaram i na ruskom'',
istakao je Leonardo.

Ono što je očekivano, jeste da je cimer sa Evertonom Luizom, koji se najviše obradovao dolasku zemljaka, pa sada konačno može sa nekim normalno da komunicira i na maternjem jeziku.

Njih dvojica su se već sprijateljili, a navijači crno-belih nestrpljivo iščekuju kada će ih zajedno videti na terenu u crno-belom dresu.

''Cimer sam sa Evertonom, tako da će i njemu biti lakše kada ima nekog iz svoje zemlje. Ljudi su me generalno predivno prihvatili, gde hod da krenem sa porodicom pozdravljaju me, zamole da se slikaju. Jedva čekam da počnem da igram i da dajem golove, jer ću tada moći da opravdam njihovo poverenje'', zaključio je Leonardo.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Leonardo odradio prvi trening u Partizanu

Izvor: Telegraf.rs, 09.Jul.2016

Prvotimci Partizana su u subotu 9. jula 2016. godine odradili dva treninga na SC Partizan- Teleoptik, između kojih su imali obavezan odmor u sportskom centru...Posle prepodnevnog treninga, kod stručnjaka za pripreme i oporavak Andre Milutinovića, novo pojačanje crno-belih Leonardo se priključio...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.