Kakav Real Madrid, mislimo samo na Helsinki

Izvor: Danas, 22.Jul.2010, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakav Real Madrid, mislimo samo na Helsinki

Eliminacijom Pjunika fudbaleri Partizana zbacili su priličan teret s leđa. Mada su po svim parametrima bili favoriti u dvomeču s vladarom jermenskog fudbala, a posle ubedljive beogradske pobede sigurniji u svoju kvalitativnu nadmoć i plasman u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, odahnuli su tek posle isteka svih 180 minuta duela u kojem je neuspeh značio automatski oproštaj od Evrope.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

STANOJEVIĆ: IZGLEDALI SMO KAO DRUGOLIGAŠKA EKIPA

Izvor: Kurir, 23.Jul.2010, 09:13

Fudbaleri Partizana su sa dve pobede protiv jermenskog Pjunika (3:1, 1:0) uspeli da se plasiraju u 3. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, gde ih očekuje finski Helsinki, ali trener Aleksandar Stanojević nije zadovoljan izdanjem svoje ekipe...Ova konstatacija se posebno odnosi na revanš meč u Jerevanu,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.