Kajević meta Partizana? Greška, ipak je Kopitović

Izvor: Mondo, 24.Jul.2019, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kajević meta Partizana? Greška, ipak je Kopitović

Trener Partizana pomešao Kajevića i Kopitovića, pa starijem fudbaleru Čukaričkog rekao da ga žele u Humskoj.

Asmir Kajević se oporavio od povrede i odmah zauzeo mesto u avionu za Molde…

Doduše, malo je nedostajalo da umesto u Norvešku iskusni Crnogorac otputuje sa Partizanom za Vels…

Beogradski klubovi susreli su se rano jutros na aerodromu "Nikola Tesla", a Kajević je imao zanimljiv >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << razgovor sa pomoćnim trenerom "parnog valjka" Milanom "Đumije" Đuričićem. Naime, iskusni fudbalski stručnjak pomešao ga je sa Borisom Kopitovićem, fudbalerom koji je već neko vreme na meti Partizana.

"Pomešao me je sa Kopitovićem, pa je ispala mala lepa šala. Đuričić je mislio da sam Kopitović, za koga je Partizan duže vreme zainteresovan. Ali, eto… godilo je interesovanje. Mada, rekao sam mu da nas je pomešao i zahvalio sam mu se", objasnio je fudbaler Čukaričkog.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

VIDEO: Igrača Čukaričkog ubedili da je Novak Đoković

Izvor: Mondo, 24.Jul.2019

Asmir Kajević neodoljivo likom podseća na tenisera Novaka Đokovića. Ljudu prilaze traže autograme, žele da se fotografišu…..Dugo već ljudi mešaju fudbalera Čukaričkog Asmira Kajevića i najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića...Doživeo je momak iz Rožaja mnogo zanimljivih i smešnih...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.