Kad već nisu mogli na terenu kako dolikuje, fudbaleri Partizana u svlačionici odali poštu brazilskim žrtvama (foto)

Izvor: Sportske.net, 01.Dec.2016, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kad već nisu mogli na terenu kako dolikuje, fudbaleri Partizana u svlačionici odali poštu brazilskim žrtvama (foto)

Posle meča u Novom Sadu, između Vojvodine i Partizana, fudbaleri crno-belih na svoj način su odali poštu žrtvama pada aviona sa fudbalerima brazilskog Šapekoensea.

Preneli smo već, na početku utakmice na ''Karađorđu'', viđen je neuspeli pokušaj minuta ćutanja povodom pomenute tragedije koja je potresla ceo svet, a zbog primitivnog ponašanja grupe navijača koja je sve vreme skakala i pevala.

Ipak, kada već to na pravi način nisu mogli da učine >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na terenu, fudbaleri Partizana su se posle meča okupili u svlačionici, predvođeni Brazilcima Leonardom i Evertonom i zajedničkom fotografijom poslali poruku solidarnosti i odali poštu žrtvama ove velike nesreće.

Tu fotografiju je na svom profilu na Instagramu objavio fudbaler Partizana Leonardo, uz poruku:

''Vi niste samo šampioni Južne Amerike, vi ste svetski prvaci i to će se pamtiti. Ceo svet je uz vas, otišli ste u večnost i svi su uz familije nastradalih. I sam Bog zna da ćete biti veliki heroji''.

Inače, kada je sama utakmica u pitanju, nije bilo golova, završeno je 0:0 i pored nekoliko velikih prilika koje su propustili uglavnom fudbaleri Partizana.

Vocês só não forao campeão da América como também forao campeão do mundo vai ficar marcado para vida toda ta o mundo inteiro do lado desse time do lado dos que forao e dos que ficarão eternos chapecoense força a família de todos Deus sabe de todas as coisas ainda não caiu a ficha serão lembrado para toda vida como heróis chapecoenseparatodavida

A photo posted by Leonardo Souza (@leozim42) on Nov 30, 2016 at 11:29am PST

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.