Kad potera baksuz: Fudbaler Partizana van protokola - UJEO GA PAS! Velika glavobolja za Duljaja

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2024, 15:37

Kad potera baksuz: Fudbaler Partizana van protokola - UJEO GA PAS! Velika glavobolja za Duljaja

Već je povređen Miličić, a sad i ova situacija.

FK Partizan igra prvi meč prolećnog dela šampionata, ekipa Igora Duljaja gostuje Javoru u Ivanjici. Za ovaj susret je najavljeni štoperski tandem bio Svetozar Marković - Natan De Medina. Ipak, De Medina nije ni doputovao.

Kako je saopšteno u prenosu televizije Arena sporta, štoper Partizana nije na raspolaganju treneru Igoru Duljaju, jer >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ga je - ujeo pas.

Posle ovakvog razvoja događaja, stručni štab je morao da reaguje i pošalje na teren Aleksandra Filipovića. Po vokaciji on je desni bek, ali može da odigra i na štoperu.

Podsetimo, Nikola Miličić je tokom prelaznog roka stigao kao prva opcija za Markovićevog partnera, ali se povredio na duže vreme.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.