Kaboklo: Ludo!

Izvor: B92, 13.Jan.2024, 00:52

Kaboklo: Ludo!

Centar Partizana Bruno Kaboklo sa 11 poena i te kako je doprineo da crno-beli slave jednu od najvećih pobeda u skorijoj istoriji.

Ekipa Željko Obradovića podigla se posle nokdauna, deficita od 24 poena, i savladala Makabi 88:79 u 21. kolu Evrolige.

U još jednom nezaboravnom spektaklu u Areni brazilski centar je bio jedan od igrača koji je svojim potezima na obe strane reketa pumpao adrenalin sviam u hali.

Posle meča, već hladnije glave, na pitanje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << novinara "koliko je ovo bilo ludo?", Kaboklo je rekao:

"Bilo je baš ludo, najbolja utakmica i srećan sam što smo pobedili".

Bilo je 24 razlike? Kao ništa za vas, preokrenuli ste.

"To je košarka, malo po malo smo topili razliku, verovali sve vreme da možemo do preokreta , navijači su sve vreme verovali i gurali su nas do pobede".

Šta je bio ključ pobede?

"Mislim da je to što smo bili agresivni. Počeli smo da igramo fizički jako, agresivno... Bili smo i u početku utakmice takvi ali nismo uspeli da pogodimo ništa. Posle smo se adaptirali na njihovu igru, pronalazili bolja rešenja i pronašli put do pobede".

Željko te je čuvao zbog faulova, nešto ti je i govorio na klupi?

"Nije mi ništa rekao, neke jeftine faulove sam dobio, ali to je košarka, učim iz svake utakmice. Idemo dalje".

Da li ovakva pobeda može da usmeri sezonu u pravom smeru?

"Mislim da da, jako je važna, protiv velikog tima. Pokazali smo da smo sposobni da pobeđujemo ovako teške utakmice. Dobijamo samopouzdanje, ali imamo još mnogo utakmica ispred nas", poručio je Kaboklo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.