KVALIFIKACIJE ZA LIGU EVROPE Luksemburžani na korak do grupne faze

Izvor: 011vodič.com, 13.Avg.2019, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KVALIFIKACIJE ZA LIGU EVROPE Luksemburžani na korak do grupne faze

Prošle sezone je maleni Didelanž iznenadio sve kada se plasirao u grupnu fazu Lige Evrope, a klub iz Luksemburga na pragu je da i ove godine ponovi isti uspeh.
Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Partizana u gostima protiv Malatije je 2.95. Meč se igra u četvrtak od 19 časova.
Posle pobede sa 3:1 pred svojim navijačima protiv Kaljua i u revanšu je Didelanž slavio, i to sa 1:0 i plasirao se u plej-of za Ligu >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Evrope. Jedini gol na meču delo je Danela Sinanija u 56. minutu.
Posao na Baltiku gostima je bio olakšan jer su domaćini od 35. minuta igrali sa desetoricom. Dva žuta kartona za samo 14 minuta dobio je Komutov. U poslednjem kolu kvalifikacije Didelanž će igrati protiv boljeg iz duela Sabortara iz Gruzije i Ararata Jermenije. U prvom meču gruzijski tim je pobedio sa 2:1 u gostima.
Srpski predstavnik u Ligi Evrope Partizan u četvrtak brani dva gola viška (3:1) iz Humske protiv turske Malatije.
KVALIFIKACIJE ZA LIGU EVROPE – 3. KOLO, REVANŠ MEČEVI
Utorak
Kalju (Estonija) – Dudelanž (Luksemburg) 0:1 (0:0). Prvi meč: 1:3
(c. k. Komutov – Sinani 56)
20.45 Linfild (S. Irska) – Sutjeska (Crna Gora). Prvi meč: 2:1
21.00 Dundalk (Irska) – Slovan (Slovačka). Prvi meč: 0:1

The post KVALIFIKACIJE ZA LIGU EVROPE Luksemburžani na korak do grupne faze appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uroš Matić junak APOEL-a: Evrogolom do plej-ofa! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 13.Avg.2019

Karabag je bio na pragu senzacije. Posle neočekivane pobede na Kipru trebalo je samo da odbrani prednost. Ni jedan gol nije bio dovoljan APOEL-u. Kipranima je bio potreban heroj. I dobili su ga u liku Uroša Matića. Mlađi brat mnogo poznatijeg Nemanje izrastao je u junaka APOEL-a pošto je evrogolom...

Nastavak na MozzartSport.com...

LE (kval.) - Nikšićani završili takmičenje, Slovan slavio u Irskoj, Didelanž siguran u Estoniji

Izvor: Sportske.net, 13.Avg.2019

Odigrana su tri revanš meča trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope...Didelanž je slavio u Estoniji protiv ekipe Kalju sa 0:1 (0:0), te je sa ukupnih 4:1 otišao dalje...Jedini gol na večerašnjem susretu postigao je Sinani u 56. minutu...Sutjeska je najavila borbu u Severnoj Irskoj protiv Linfilda,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.