Izvor: HotSport.rs, 25.Apr.2017, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KUVA NA TRIBINAMA: Delije pale baklje, petarde ka klupi Partizana (VIDEO)

Počeo je četvrti ‘večiti derbi ove sezone.
Od samog početka je uzavrelo u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’.
Ovoga puta su domaći navijači Delije, koje uopšte nisu gostoprimljive danas. Pored pesama koje su specijalno komponovane za rivalske navijače, Delije su sam početak meča obeležile pirotehničkim sredstvima.
Tokom početnog dela prve četvrtine je čak i jedna petarda bačena veoma >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << blizu klupi na kojoj su igrači i stručni štab Partizana. Petarda je eksplodirala u neposrednoj blizini koncidionog trenera crno-belih.
Posle upozorenja koje su dobili navijači, usledio je nešto mirniji period.
(Izvor: YouTube/AM Video7S)
The post KUVA NA TRIBINAMA: Delije pale baklje, petarde ka klupi Partizana (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UVREDLJIVA PESMA GROBARA: Džikić zamolio navijače da ne vređaju predsednika Zvezde i dobio aplauz od Delija (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 25.Apr.2017

Pred kraj prvog poluvremean su navijači Partizana započeli sa pesmom zbog koje su prekidani neki prethodni mečevi ova dva kluba.. . Kako se na parketu nadmeću igrači Crvene zvezde i Partizana, to isto i na tribinama rade navijači.. Za sada to je u okvirima pesama i transparenata, a jedna pesma...

Nastavak na HotSport.rs...

Veliko iznenađenje u postavi Partizana! (SASTAVI)

Izvor: Sportske.net, 26.Apr.2017, 18:30

Posle burnog dvoboja u Humskoj proteklog vikenda u prvenstvenom meču, Vojvodina i Partizan danas od 19 časova se ponovo sastaju, ali u polufinalu Kupa Srbije...Ovoga puta Vojvodina je domaćin, predvođena novim trenerom Radoslavom Batakom, pa je bilo zanimljivo videti za koji sastav će se odlučiti...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.