KUPIŠ ZA 2.700, A PRODAŠ ZA 12 MILIONA EVRA: Evo ko je PRONAŠAO i u Partizan doveo Strahinju Pavlovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Nov.2019, 01:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KUPIŠ ZA 2.700, A PRODAŠ ZA 12 MILIONA EVRA: Evo ko je PRONAŠAO i u Partizan doveo Strahinju Pavlovića

Posao decenije.

Monako i Partizan pregovaraju oko transfera Strahinje Pavlovića, a pominje se cifra veća od 12 miliona evra sa bonusima. Letos je mladi defanzivac bio na pragu Lacija, ali su ga Rimljani poslali kući sa navodnom srčanom manom. Crno-beli su u inat Italijanima produžili ugovor sa mladim štoperom i skoro mu utrostručili cenu.

Naime, Lacio je tada nudio nešto više od pet miliona evra za Pavlovića, a sada bi Partizan mogao da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ga proda u Monako za 12 miliona evra plus bonuse. A, Partizan je mladog reprezentativca Srbije doveo iz Šapaca iz kluba Savacijum za 324 hiljade dinara (nešto više od 2.700 evra). Te 2014. godine Strahinju Pavlovića je na Banjici gde je Savacijum igrao sa Radom otkrio Slađan Šćepović, otac Stefana i Marka Šćepovića.

– Videlo se odmah da se radi o detetu koje ima potencijal. U tom periodu smo lako nalazili ofanzivne igrače, ali je nedostajalo da se “popuni” i u odbrani, i Strahinja je na tom meču na Banjici privukao moju pažnju. Nastavio sam da ga pratim, a posle izvesnog perioda smo se na nivou škole dogovorili da ga uzmemo. Tadašnji predsednik, legenda kluba Moca Vukotić dogovorio je prelazak, mada smo sačekali godinu i po, kako bi Pavlović napunio 15 godina, jer su tako roditelji želeli – istakao je Slađan Šćepović za Telegraf

Kasnije je posao sa Savacijumom odradio legendarni Moca Vukotić, a Strahinja Pavlović je Partizanu pristupio kada je napunio 15 godina. To se dogodilo leta 2015. godine.

BONUS GALERIJA

Pogledajte slike srpske atletičarke Dajane Petković

Nature makes me feel alive 😍🌿

Објава коју дели Дајана Петковић (@dayana.redstar) дана 29. Апр 2019. у 12:12 PDT

Драги моји, ЗАПРАТИТЕ @dayanaaa_workout @dayanaaa_workout @dayanaaa_workout !!! 🌟 Профил намењен индивидуалним тренинзима (како вас не бих овде давила тиме). 🔺Програм тренинга који можете наручити једноставно путем поруке. Попуните кратак упитник и у року од 24 сата стиже ваш план и програм! 🔺Идеално за оне који немају много слободног времена! 🔺Вежбе које се раде код куће, а ипак вас могу довести до савршене форме! 💪 (Притом не одузимају превише времена) 🔺 Врлоо ефикасно 💪💪 🔺 Савети око исхране гратис!!! 🥦 Photo 📸 @___boske_ @art_jovanajeremic @art_jovanajeremic 💕

Објава коју дели Дајана Петковић (@dayana.redstar) дана 15. Апр 2019. у 12:25 PDT

The strongest action for a woman is to love herself, be herself and shine amongst those who never believed she could ✨🌹

Објава коју дели Дајана Петковић (@dayana.redstar) дана 16. Апр 2019. у 10:39 PDT

Live your passion 🔥❤️⚪ 📸 @art_jovanajeremic

Објава коју дели Дајана Петковић (@dayana.redstar) дана 17. Апр 2019. у 10:03 PDT

❤️⚪❤️⚪💃

Објава коју дели Дајана Петковић (@dayana.redstar) дана 16. Мар 2019. у 5:39 PDT

Чекамо спектакл!!!! 💪💪💪🔴⚪🔴⚪

Објава коју дели Дајана Петковић (@dayana.redstar) дана 2. Мар 2019. у 8:41 PST

... Ја, када ме гледаш, ПОНОСНО СТОЈИМ... ❤️⚪

Објава коју дели Дајана Петковић (@dayana.redstar) дана 28. Јан 2019. у 11:33 PST

Watching at 2019 like: 😼 🔥

Објава коју дели Дајана Петковић (@dayana.redstar) дана 25. Дец 2018. у 11:14 PST

Your only competition is yourself!!! 💪😼

Објава коју дели Дајана Петковић (@dayana.redstar) дана 12. Сеп 2018. у 11:18 PDT
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.