Izvor: HotSport.rs, 29.Okt.2015, 12:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KUP SRBIJE: Partizan i Zvezda beže od Čačka i Ivanjice

Poznati su svi učesnici osmine finala Kupa Srbije, a zna se i ko će biti povlašćen, a ko ne povlašćen pri žrebu sredinom novembra.

U prvom šeširu će se kao povlašćeni naći Partizan, Crvena zvezda, branilac trofeja Čukarički, Vojvodina, Spartak, Jagodina, Radnički iz Niša i OFK Beograd. Nepovlašćene ekipe su Borac iz Čačka, Javor, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << BSK Borča, Napredak, Donji Srem, Voždovac, Inđija i Bežanija. Nema sumnje da će svi timovi iz prvog šešira želeti da izbegnu moguća gostovanja u Čačku ili Ivanjici. To važi i za “večite rivale”.
Zanimljivo je to da će u slučaju da Crvena zvezda i Partizan izvuku Borac iz Čačka, Javor, Voždovac, Napredak i Donji Srem žreb odlučiti o domaćinu, a ako to budu Bežanija, Inđija i BSK Borča onda se utakmice igraju na naša dva najveća stadiona.
The post KUP SRBIJE: Partizan i Zvezda beže od Čačka i Ivanjice appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radnik ispao iz Kupa

Izvor: OkRadio.rs, 29.Okt.2015

Vranje - Fudbaleri Radnika iz Surdulice ispali su iz Kupa Srbije, nakon što su na penale izgubili sa 3:4 od ekipe Donjeg Srema iz Pećinaca. Regularni tok meča završen je bez golova.    Utakmice osmine finala Kupa Srbije na programu su u sredu 2. decembra.    U osminu finala su prošli...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.