KUP SRBIJE: Partizan bolji od Vojvodine, u finalu sa Crvenom zvezdom (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 10.Maj.2017, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KUP SRBIJE: Partizan bolji od Vojvodine, u finalu sa Crvenom zvezdom (VIDEO)

U revanš meču polufinala Kupa Srbije pred 22 hiljade gledalaca Partizan je u Humskoj savladao Vojvodinu 1:0 golom Đurđevića u 44. minutu i plasirao se u veliko finale.

Parni valjak’ je drugi finalista Kupa. Partizan je u revanš meču polofinala Kupa Srbije savladao Vojvodinu sa 1:0 i 27. maja (za sada) u Novom Sadu će igrati protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Crvene zvezde.
Partizan je bio mnogo bolji rival u prvom poluvrmenu, to jest Vojvodina je izašla na teren da odbrani svoj gol i pokuša iz kontre, ali ih nije previše bilo. Crno-beli su prvi put zapretili u 14. minutu, Tavamba je spustio loptu za Jankovića, ovaj je šutirao, lopta je pogodila Planića u ruku, sudija Mažić je procenio da je ona bila u prirodnom položaju i nije pokazao na penal. Samo devet minuta kasnije nova šansa za Partizan, ali je Radin šutirao pravo u golaman Vojvodine Rockova. Crno-beli su u 28. minutu imali fenomenalnu šansu, Tavamba je probio po levom boku, a Janković je neometan sa penala šutirao pored gola.
Nastavio je Partizan sa napadima, ali promene rezultata nije bilo. Sve do 45. minuta kada je Đurđević sjajno prihvatio dugu loptu, izbacio Puškarića, a onda u stilu Mesija savladao Rockova. Na poluvreme se otišlo vođstvom Partizana 1:0.

U Gjurgjevic Partizan Beograd 1 – 0 Vojvodina by smoki-bobi
Drugo poluvreme počelo je sa kolosalnim šansama za crno-bele. Janković je u 46. minutu uposlio Đurđevića, ovaj je izašao jedan na jedan sa Rockovim, ali je golman Vojvodine izašao kao pobednik. Četiri minuta kasnije Mihajlović je šutiraos sa strane, ali je golman ‘stare dame’ ponovo bio sjajan. Na kraju u 53. minutu Đurđević je bio u duelu sa Planićem, sebično je reagovao u loptu šutnuo u gol aut.
Usledio je period zatišja u kome je Vojvodina bila nešto dominantnija, ali je Partizan imao u 68. minutu novu šansu. Đurđević je dobio sjajnu loptu u prostor, izbegao je start golmana gostiju Rockova, vratio je do Mihajlovića, ali je ovaj bio isuviše iskosa da bi pogodio gol. Vojvodina je potom imala priliku, ali je udarac napadača Vojvodine završio pored gola Stevanovića.

Partizan je jako blizu drugog gola bio u 72. minutu. Mihajlović je izveo korner, Tavamba je bio brži od golmana Vojvodine, ali je glavom pucao preko gola.U 73. minutu je Vojvodina imala najbolju šansu. Vukasović je šutirao sa distance, ali je Stevanović bio pribran i loptu odbio u korner. U 76. minutu nova poluprilika za crno-bele. Rezervista Jevtović je šutiraos sa distance, ali nije bilo problema za Rockova.
U 82. minutu Malbašić se ušetao u kazneni prostor Partizana, kada je trebalo da šutira izblokiran je i propala je šansa da Vojvodina stigne do izjednačenja. Do kraja nije bilo velikih šansi, te se Partizan plasirao u veliko finale Kupa koje je na programu 27. maja, a ostaje da se vidi hoće li polcija dozvoliti da se ‘večiti derbi’ igra u Novom Sadu…
Finale Kupa Srbije je Crvena zvezda – Partizan i igra se 27. maja.
 PARTIZAN – VOJVODINA 1:0 (1:0)
Đurđević 44
Stadion: Partizana.
Gledalaca. 22.256.
Sudija:Milorad Mažić
PARTIZAN: N. Stevanović – Vulićević, Milenković, Ostojić, Miletić – Radin, Kosović, Janković (od 87. Ilić), Mihajlović (od 85. Đuričković) – Tavamba (od 76. Jevtović), Đurđević.
VOJVODINA: Rockov – Lakićević, Planić, Puškarić, Antić – Jovančić, Vukasović (od 83. Đorđević) – S. Babić (od 57. Spremo), Knežević (od 75. Stamenić), Meleg – Mlabašić.


The post KUP SRBIJE: Partizan bolji od Vojvodine, u finalu sa Crvenom zvezdom (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Parni Valjak u Beogradu

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Majstorija Đurđevića za plasman Partizana u finale Kupa Srbije (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 10.Maj.2017

Drugi finalista Kupa Srbije je ekipa Partizana koja je u revanš meču polufinala pred više od 20.000 navijača u Humskoj savladala tim Vojvodine sa 1:0 (1:0) pogotkom Uroša Đurđevića u 44. minutu...46. minut- Već posle 30 sekundi Đurđević je mogao da duplira prednost domaćih, ali mu je Rockov...

Nastavak na Vesti-online.com...

Fudbaleri Partizana u finalu Kupa

Izvor: Beta, 10.Maj.2017

Fudbaleri Partizana plasirali su se u finale Kupa Srbije, pošto su danas u Beogradu pobedili Vojvodinu sa 1:0, u revanš utakmici polufinala.Jedini gol na utakmici postigao je Uroš Djurdjević u 44. minutu.Crno-beli, branioci trofeja, u finalu će igrati protiv Crvene zvezde 27. maja na stadionu "Karadjordje"...

Nastavak na Beta...

Đurđević: Ako Mažić kaže da nije faul, onda nije (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 10.Maj.2017

"Po meni, najlepši gol koji sam dao u karijeri. Lepši čak i od onih makazica ptotiv Javora", iskreno će golgeter Partizana..Opet je Uroš Đurđević bio koban po Vojvodinu...Kao pre nekoliko nedelja u prvenstvu, kapiten mlade reprezentacije Srbije odlučio je i okršaj u okviru polufinala Kupa Srbije fenomenalnim...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.