KUP RADIVOJA KORAĆA: Partizan protiv najprijatnijeg iznenađenja

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2024, 12:13

KUP RADIVOJA KORAĆA: Partizan protiv najprijatnijeg iznenađenja

Mega i Vojvodina igraju prvi duel dana.

Utakmicom između košarkaša Mege i Vojvodine u Nišu nastavlja se završni turnir Kupa Radivoja Koraća. Utakmica između Mege i Vojvodine će biti odigrana od 17 sati.

Poslednji četvrtfinalni duel završnog turnira Kupa Radivoja Koraća je na programu u četvrtak od 20 časova, a sastaće se Partizan i Hercegovac iz Gajdobre. Pobednici ova dva duela sastaće se petak od 21 sat u drugom polufinalu Kupa Radivoja Koraća.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Čačak 94 je u prvom četvrtfinalu nadigrao Borac rezultatom 73:64, dok je zatim Crvena zvezda pobedila FMP 80:75. Čačak 94 i Crvena zvezda igraće u petak od 17 časova u prvom polufinalu Kupa Radivoja Koraća.

Finale Kupa Radivoja Koraća na programu je u subotu od 21 čas. Trofej brani Crvena zvezda, koja je prošle godine u finalu pobedila Megu 96:79.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Planule" karte u Nišu – kod tapkaroša 3x skuplje

Izvor: B92, 15.Feb.2024

Karata za drugi dan Kupa Radivoja Koraća više nema, objavljeno je na blagajni dvorane "Čair"...Cena prodatih karata bila je 700 dinara, dok se kod "tapkaroša" može naći po ceni od 2.000 dinara...Utakmica između Mege i Vojvodine će biti odigrana od 17 sati, dok je poslednji četvrtfinalni duel...

Nastavak na B92...

Kup Radivoja Koraća: Partizan na crno-bele pruge ubedljiv protiv najsimpatičnijeg učesnika završnog turnira

Izvor: Danas, 15.Feb.2024

U poslednjoj četvrtfinalnoj utakmici na završnom turniru košarkaškog Kupa Radivoja Koraća Partizan je opravdao ulogu potpunog favorita.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.