KUP RADIVOJA KORAĆA: PARTIZAN-FMP DRUGI POLUFINALNI PAR

Izvor: NTV.rs, 15.Feb.2020, 00:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KUP RADIVOJA KORAĆA: PARTIZAN-FMP DRUGI POLUFINALNI PAR

U drugom meču polufinala Kupa Radivoja Koraća sastaće se ekipe Partizana i FMP-a. Popularni Panteri su u prvom četvrtfinalnom meču savladali Dinamik sa 98:73 (23:21, 25:17, 26:14, 24:21), a Partizan je bio bolji od Borca iz Čačka (20:18, 26:15, 13:22, 28:24).
FMP i DInamik bili su ravnopravni u dve četvrtine, ali je ekipa koju predvodi Vladmir Jovanović bila bolja u drugoj i četvrtoj deonici što je na kraju i doprinelo pobedi.  Pantere su do pobede predvodili POt sa 14, Ulubaj >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << sa 12 i Rit sa 11 poena. Sa druge strane u Dinamiku se istakao Glišić sa 14 poena.
Daleko neizvesnija borba viđena je u drugom meču gde je Borac iz Čačka pošteno namučio branioca trojefa beogradski Partizan. Čačani su dobro ušli u meč, ali su crno-beli ipak uspeli da se konsoliduju preuzmu vođstvo i donekle kontrolišu situaciju na terenu. Međutim Partizan ni u jednom trenutku nije uspeo da se rezultatski odlepi.  U poslednjoj deonici Čačani su imali i dva poena zaostatka, ali do preokrenta nisu mogli.  Minut i po pre kraja bilo je 81:78. Ruka nije zadrhtala Tomasu koji je pogađao kad je bilo najpotrebnije, sa druge strane Čačani su promašili trojku i tada se već naslućivalo ko će biti poslednji polufinalista.
U prvom polufinalu od 17 sati na parket će se naći Crvena zvezda i Mega Bemax, dok će snage od 21 sat odmeriti Partizan i FMP.
 
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.