KRK - Zlatibor trajao poluvreme, Partizan završio posao za deset minuta!

Izvor: Sportske.net, 16.Feb.2018, 22:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRK - Zlatibor trajao poluvreme, Partizan završio posao za deset minuta!

Trijumfom nad ekipom Zlatibora košarkaši Partizana kompletirali su spisak učesnika polufinala Kupa Radivoja Koraća u Nišu.

Poslednji učesnik polufinala Kupa Radivoja Koraća u nišu biće KK Partizan NIS koji je u poslednjem četvrtfinalnom susretu opravdao ulogu favorita u duelu sa Zlatiborom.

Partizan je savladao Zlatibor rezultatom 67:54 (17:14, 15:16, 21:8, 14:16) tako da će u subotnjem >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << polufinalu odmeriti snage sa Mega Bemaxom.

Predstavnik Košarkaške lige Srbije isprsio se tokom prvih dvadeset minuta i nagovestio da bi možda mogao da napravi problem Partizanu baš kao što je Borac to uradio u duelu sa Zvezdom, ali je na kraju beogradski sastav slavio rutinsku pobedu.

Pitanje pobednika rešeno je u uvodnih osam minuta trećeg kvartala. Zlatibor je za osam minuta ubacio dva poena, dok su izabranici Nenada Čanka za to vreme "pumpali" razliku i trasirali put ka očekivanoj pobedi.

Nenad Čanak je podelio minutažu na igrače koji su se našli u protokolu, a najefikasniji su bili Đorđe Gagić, Kvami Von i Mihajlo Andrić sa po 10 poena. Kvami Von je bio najbolji asistent (4) a Najdžej Vilijams Gos skakač (5) u pobedničkom timu.

U poraženom timu Gudžić najefikasniji sa 14 poena, pratio ga je Riznić sa 13.

Sutra su na programu polufinala. Crvena zvezda mt:s igra protiv FMP-a od 17 časova, četiri sata kasnije Partizan NIS igra protiv Mega Bemaxa.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Partizan s dva lica do polufinala - debitant Zlatibor izdržao poluvreme

Izvor: MozzartSport.com, 16.Feb.2018

Mučio je Partizan sebe i svoje  navijače u prvih 20 minuta četvrtfinalnog obračuna Kupa Radivoja Koraća protiv Zlatibora, ali je onda u drugom delu na vreme proradio, pokazao svoje bolje lice, i uspeo da se domogne polufinala trijumfom od 67:54. Najefikasniji kod Partizana bili su Von, Andrić...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.