KRIVE DOKTORE A FUDBALERE IM LEČE NADRILEKARI: Upravi Partizana svi loši, samo oni nisu

Izvor: Kurir, 09.Nov.2015, 09:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRIVE DOKTORE A FUDBALERE IM LEČE NADRILEKARI: Upravi Partizana svi loši, samo oni nisu

Alibi Rukovodstvo crno-belih tvrdnjom da je za povrede igrača odgovoran medicinski blok pokušava da opravda svoje loše poteze.

Potpredsednik Partizana Milorad Vučelić optužio je pre nekoliko dana medicinski blok crno-belih za učestale povrede igrača, dok se prvotimci aktuelnog šampiona leče kod nadrilekara.

On je zapravo pokušao da skrene pažnju s osnovnog problema, a to je loše odrađen prelazni >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << rok, zbog čega je zaostatak za Crvenom zvezdom praktično već sada nedostižan, čak i kad se bodovi prepolove. Uprava crno-belih uporno krivce pronalazi u sudijama, igračima, poziva se na lošu sreću, a sada je prst uperen u medicinski blok, ali nikako ne žele da priznaju da su oni glavni krivci za lošu situaciju.

Novi kiks Partizanu samo bod u Jagodini - 2:2 (2:0)

GROBARI: UPRAVA NAPOLJE!

„Uprava napolje“, skandirali su navijači Partizana juče u Jagodini. Nezadovoljni ovosezonskim rezultatima, a posebno besni što njihov voljeni klub ne može da pobedi ni pretposlednji tim na tabeli, Grobari su zasuli teren bakljama i tako izazvali kraći prekid utakmice posle drugog gola Jagodine. Krajnji rezultat - 2:2!

Crno-beli su tako ostvarili sedmi kiks u poslednjih devet prvenstvenih mečeva, što je učinak kakav se ne pamti u klubu iz Humske. Bodovni zaostatak za vodećom Zvezdom sada iznosi 21. Strelci za Jagodince bili su Nikolić u 11. i Popović u 45. minutu, dok su golove za Partizan dali Božinov u  74. i Babović u 84. minutu.

Autor: Konstantin Radulović,Foto: Saša Pavlić

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.