KRIVA JE RIBA: Bizaran razlog zbog kojeg nije hteo da dođe u Partizan

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jun.2023, 19:02

KRIVA JE RIBA: Bizaran razlog zbog kojeg nije hteo da dođe u Partizan

Veoma zanimljivo.

Letonski košarkaš Rolands Šmits, odlučio je da potpiše novi ugovor sa Žalgirisom iako je imaoponudu drugih  i Partizana.

Kako tvrdi "Basket njuz", Partizan je bio jedan od klubova u redu za Smitsa, ali gorostas iz Letonije je odbio ponudu Beograđana, ali i makabija i odlučio je da ostane u Žalgirisu još neko vreme, iz specifičnih razloga.

Ono što je prevagnulo, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jeste to što je vrtić njegove ćerkice na samo dva minuta hoda od kuće u kojoj se nalazi. Takođe, Letonije je na nekoliko časova vožnje, tako da je blizu familije, ali i prijatelja, dok postoji i treći razlog.

Rolands Smits is set to become one of the best-paid Zalgiris players in years.

But his choice to remain with Zalgiris wasn't solely motivated by money despite receiving strong interest from Partizan & Maccabi.

My story about Rolands Smits on BasketNewshttps://t.co/6a7BE2Qk2k

— Donatas Urbonas (@Urbodo) June 8, 2023

Smits dok odmara od utakmcie, on obožava da peca, stoga mu se i kuća u Litvaniji nalazi nedaleko od zone za pecanje, pa se često može i susresti tamo sa štapom u ruci.

Sve to je uticalo na košarkaša da odbije daleko bogatije ponude iz Izraela i Beograda, a ugovor sa Žalgirisom je potpisao do 2026. godine, dok klauzula kaže da već idućeg leta može da ode iz Litvanije, ukoliko to poželi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

LETONAC ODBIO PARTIZAN ZBOG PECANJA: Crno-beli ga želeli u timu – presudilo nekoliko stvari!

Izvor: HotSport.rs, 08.Jun.2023

Evo o čemu se radi. Letonski košarkaš Rolands Šmits doneo je odluku da produži ugovor sa ekipom Žalgirisa, iako su se za njega interesovali brojni evroligaški klubovi, uključujući navodno i Partizan, prenosi „Basket njuz“. Šmits je odbio sve ponude i odlučio se za ostanak u Žalgirisu...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.