KRALJ ODMAH ODGOVORIO FILIPOVIĆU: Ako je sve kako kažete, pustite audio snimak iz VAR sobe

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2023, 14:45

KRALJ ODMAH ODGOVORIO FILIPOVIĆU: Ako je sve kako kažete, pustite audio snimak iz VAR sobe

Crno-beli nezadovoljni izlaganje, predsdnika Sudijske komisije.

Sportski direktor Partizana, Ivica Kralj, oglasio se nakon obraćanja Dejana Filipovića javnosti. Predsednik Sudijske komisije Fudbalskog saveza Srbije govorio je o spornim situacijama sa utakmice TSC - Partizan, koja je podigla puno prašine.

On je u svom izlaganju poručio da je sudija Milan Mitić sa svojim timom imao loš dan, da je bilo grešaka na štetu oba tima, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da nije postojala tendecija da se ošteti bilo koja ekipa.

Kralj nije zadovoljan obraćanjem Filipovića.

- Očekivao sam da će Dejan Filipović održati tu njegovu konferenciju “istine”, a zapravo se sve pretvorilo u nemušti fijasko. Posle svega izrečenog, po principu “verujte nama i našem poštenju, a ne sopstvenim očima”, samo sam još više uveren u svoje stavove i još rešeniji da odbranim Partizan od njega i njemu sličnih. Odričan odgovor Filipovića na kraju, na novinarsko pitanje da li bi ponovo delegirao Milana Mitića za utakmicu TSC i Partizana, zapravo najviše govori u prilog tome da su stavovi i zapažanja našeg kluba apsolutno ispravni i na strani istine, da smo teško oštećeni u Bačkoj Topoli. Pozivam zato javno Filipovića da, u ime igrača, stručnog štaba i armije navijača Partizana, na kraju krajeva u ime pomenute istine, pusti javno audio snimak VAR komunikacije sa utakmice ako je tako uveren da je sve bilo u redu- rekao je Kralj.

On je potom pozvao navijače da u velikom broju podrže Igora Duljaja i njegove igrače.

- Verujem da su navijači sve shvatili i iz ovog izlaganja i pozivam ih da u što većem broju dođu na stadion, da pruže podršku fudbalerima i treneru Igoru Duljaju, koji pošteno rade svoj posao i pomognu u borbi koja će očito imati i 12 igrača na terenu, ali sa suprotne strane. Stalno mi je od subote, jer sam dete kluba, napameti rečenica doajena našeg glumišta Miloša Žutića iz poznatog filma: “Nije važno kakva sila nas napada, već koliku svetinju branimo”. Partizan je i te kako naša sportska svetinja koju moramo da odbranimo od Filipovića i njemu sličnih. Zato pozivam navijače u Novi Sad i na sve sledeće mečeve, da budu vetar u leđa timu, ali i poslednji njihov bedem - zaključio je sportski direktor Partizana.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Rita Fortuna, supruga Nuria Fortune fudbalera Genta

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Kralj odgovorio Filipoviću: Što niste pustili audio snimak iz VAR sobe?

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Avg.2023

Pošto je ispratio izlaganja Dejana Filipovića, Ivica Kralj se ponovo obratio javnosti. Sportski direktor Partizana sad poziva predsjednika Sudijske komisije Fudbalskog saveza Srbije da objavi audio snimak VAR komunikacije sa meča Partizan i TSC.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.