KRAJ SAGE! FIBA DONELA odluku o slučaju Janković, Partizan na POTEZU! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Okt.2018, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRAJ SAGE! FIBA DONELA odluku o slučaju Janković, Partizan na POTEZU! (FOTO)

Mladi krilni centar slobodan u ozboru nove sredine.

Stefan Janković je slobodan igrač! Ovu informaciju je preneo košarkaški novinar Vladan Tegeltija, a ceo slučaj rešila je FIBA, koja je u ponedeljak donela odluku.

EKSKLUZIVNO - JANKOVIĆ SLOBODAN IGRAČ ! Kako smo pre mesec dana prvi najavili, ekskuzivno saznajemo od pre 10 minuta, arbitrazni sudija Fiba Šindler, posle dokumentacije dobijene od agenta i KK Crvena zvezda, potvrdio je odluku KSS kojom je konstatovano >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je Stefan Janković od 16.jula slobodan igrač, te da je ugovor sa klubom raskinut. Odluka FIBA je pravosnažna , na nju više nema prava žalbe. O ostalim detaljima i nastavku sage, saopštenjima na račun FIBA, u danima koji slede. P.S: Prethodnih nedelja je detaljno objašnjen ceo slučaj, kao i odgovori svima koje sada postavljaju pitanja, ali i onim drugima, koji su uvredama zatrpavali inbox. #kkcrvenazvezda #aballga #kkpartizan #delije #grobari #kosarka

Објава коју дели Vladan Tegeltija (@vladantegeltija) дана 15. Окт 2018. у 9:18 PDT

Uskoro opširnije....

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.