KRAJ: Partizan – Čukarički 0:1

Izvor: MozzartSport.com, 05.Okt.2015, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRAJ: Partizan – Čukarički 0:1

Uz MOZZART Sport pratite uživo teksutalni prenos poslednje utakmice 12. kola Superlige iz Humske

Završen je poslednji meč 12. kola Superlige. Čukarički je slavio u Humskoj sa 0:1 u malom gradskom derbiju. Ostanite uz MOZZART Sport, uskoro sledi detaljan izveštaj našeg reportera sa ovog meča.

KRAJ UTAKMICE!

90. minut - Igraće se još tri minuta nadoknade u Humskoj!

88. minut - Umalo i treći penal za Partizan. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Ovaj put, sudija Mažić nije pokazao na belu tačku nakon što je Brašanac pao čini se izvan šesnaesterca Brđana.

80. minut - Još jedan promašeni penal za Partizan. I Stefan Babović je prebacio gol! Šta se to događa u Humskoj!?

79. minut - Novi penal za Partizan, drugi na meču. Opet je oboren Ivan Šaponjić, na njega je neoprezno startovao golman Stevanović i ponovo je Mažić pokazao na belu tačku.

72. minut - Čukarički ostaje sa igračem manje! Drugi žuti karton za Tijaga Galvaoa zbog simuliranja. Brazilac je olako pao u šesnaestercu crno-belih, posle duela sa golmanom Živkovićem, a sudija Mažić ga je odmah poslao u svlačionicu. Brojčana prednost za Partizan!

70. minut - Bakljada Grobara u simboličnom trenutku za 70. rođendan kluba. Istovremeno, Stefan Babović je probao iz slobodnog udarca, ali je pogodio samo spoljni deo mreže.

67. minut -  Staniša Mandić ne koristi velku priliku da prelomi meč u korist Čuke. Dobio je povratni pas na 16 metara, pucao snažnu, ali iznad prečke. Sve glasniji su zvižduci publike na istoku usmereni ka crno-belima.

60. minut - Mnogo življa igra Partizana u drugom poluvremenu, Šaponjić je doneo agresiju u napadu, crno-beli igraju malo brže nego u prvom delu, ali još ne mogu do izjendačenja. Čak ni do neke dobre prilike. Ako izuzmemo neiskorišćeni jedanaesterac Grbića. S druge strane, Čukarički povremeno preti, ali ne samo iz kontri, nego iz smislennh akcija. Iz jedne takve umalo Bojić nije matirao Živka Živkovića.

49. minut - Veliki promašaj Petra Grbića sa bele tačke. Šutirao je visoko iznad prečke!

48. minut - Penal za Partizan! Oboren je Ivan Šaponjić u šesnaestercu Čukaričkog, a arbitar Mažić je odmah pokazao na penaltik.

46. minut - Dvostruka izmena u Partizanu. Umesto Božinova na terenu je Šaponjić, dok je Trujića zamenio Petar Grbić. Trener Milinković, očigledno, naređuje ofanzivu.

POČELO JE DRUGO POLUVREME!

Generalno, gosti su prikazali dopadljiviji fudbal, stvorili više opasnih situacija za pogodak, propustili još dve prilike preko Dragoljuba Srnića i Petra Bojića i zasluženo vode. Pred oko 7.000 navijača, koji su u međuvremenu pristojno napunili tribine stadiona u Humskoj, Partizan je oslabljen izostancima petorice prvotimaca bio prilično neuverljiv, imao samo jednu šansu preko Brašanca u 14. minutu, ali pravog ofanzivnog fudbala, koji bi trebalo da karakteriše šampionski tim - nije bilo.

45. minut - Kraj prvog poluvremena na stadionu Partizana. Čukarički zasluženo vodi retko lepim golom Lukasa Pjasentina. Brazilski štoper, koji je prinudno zamenio povređenog Lija Adija, aktivirao je pravu bombu u 35. minutu, tako što je iz slobodnog udarca sa velike udaljenosti, od 35 metara, pucao snažno, pod prečku i savladao Živka Živkovića koji je možda mogao bolje da reaguje.

34. minut - GOOOOOOOL: 1:0 za Čukarički! Strelac Pjasentin. Sjajan šut Brazilca iz slobodnog udarca sa preko 30 metara. Lopta je otišla pravo pod prečku, a Živko Živković je bio nemoćan. Strašan gol!

25. minut - Sredina prvog poluvremena u Humskoj. Izuzetno otvoren meč, Čukarički zasad opasniji. Brđani su imali dve sjajne šanse, preko Dragoljuba Srnića u 12. i Petra Bojića u 20. Crno-beli su u 14. preko Brašanca mogli do vođstva, ali reprezentativni vezista se nije snašao pred golom Nemanje Stevanovića.

11. minut - Svetla ponovo ima, igra se u regularnim uslovima.

3. minut - Neverovatna scena: već je otkazao deo sijalica na jednom od reflektora stadiona u Humskoj 1, pa početak duela protiičw pod slabim osvetljenjem. Dovoljno, ipak, da se meč igra, mada je mnogima prošlo kroz glavu i da se nešto slično desilo na meču Lige šampiona između Partizana i Arsenala 2010. godine.

UTAKMICA JE POČELA!

Poslednji meč 12. kola Superlige igra se u Humskoj između Partizana i Čukaričkog. Kako nema TV prenosa, budite uz MOZZART Sport i pratite diektan tekstualni prenos ovog meča.

Partizan ima samo jednu pobedu u poslednja četiri meča, Čukarički dve. Na prethodna dva međusobna duela crno-beli nisu uspeli da dobiju Čuku, ali pre toga su vezali čak šest pobeda protiv ovog rivala. Veliki broj golova u duelima ovih timova nije retkost...

PARTIZAN – ČUKARIČKI 0:1 (0:1)

STRELAC: Pjasentin (34')

GLAVNI SUDIJA: Milorad Mažić (Vrbas).

CRVENI KARTON: Tijago Galvao (72')

PARTIZAN: Ž. Živković – Vulićević, Ostojić, Fabricio, Subić – Lukić, Brašanac – Babović, Trujić (od 46. Grbić), Stevanović – Božinov (od 46. Šaponjić).

Na klupi su: Kljajić, Petrović, Kosović, Golubović, Ćirković.

ČUKARIČKI: Stevanović – Stojković, Ostojić, Adi (od 16. Pjasentin), Boljević – D. Srnić, Janković, Jovanović, Bojić (od 71. Matić) – Tijago, Mandić.

Na klupi su: Petrić, Pavlović, Janković, Mirosavljević, Karaklajić.

FOTO: MN Press

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan promašio 2 penala, Čuka slavila u Humskoj

Izvor: B92, 05.Okt.2015

Fudbaleri Partizana opet su razočarali svoje navijače u Superligi, poraženi su od Čukaričkog 1:0, u neverovatnoj utakmici 12. kola u Humskoj 1...Brđani su do trijumfa u poslednjem meču Vladana Milojevića na klupi stigli projektilom rezerviste Lukasa Pjasentina iz slobodnog udarca sa više od...

Nastavak na B92...

Popović preuzeo Čuku, Matijašević demantovao povratak Stojkovića u Zvezdu

Izvor: Blic, 06.Okt.2015, 16:17

Novi trener fudbalera Čukaričkog Zoran Popović ocenio je da je za klub pobeda protiv Partizana od velikog značaja..."Utakmica je za klub imala ogromnu važnost u momentu kad odlazi trener koji je tri i po godine bio tu. Igrači su karakterom, htenjem, željom, voljom i svojim fudbalskim kvalitetom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.