KOŠARKAŠI ZVEZDE NAPADAJU UMORNI PARTIZAN

Izvor: Kurir, 28.Maj.2010, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOŠARKAŠI ZVEZDE NAPADAJU UMORNI PARTIZAN

BEOGRAD - Košarkaši Crvene zvezde u sutrašnji derbi 12. kola Super lige protiv Partizana ulaze posle četiri uzastopne pobede, ali ovog puta ulogu favorita prepuštaju "crno-belima".

-Sve što se dešavalo u ovoj sezoni jasno pokazuje ko je favorit, jer rezultati Partizana moraju da se poštuju. Mnogi traže šansu u njihovom umoru, ali bih ja pre rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da su oni stekli samopouzdanje i da time kompenzuju sve fizičke napore- rekao je trener "crveno-belih" Aleksandar Trifunović.

Prema njegovim rečima, motiva će sutra biti na pretek.

 - Za derbi nikada nije nedostajalo motiva. Mi smo najmlađi tim u ligi i borimo se sa velikim pritiskom, jer nam je cilj da se plasiramo u plej-of. Sutra ne smemo da ponovimo greške iz prošlog derbija. U svakoj fazi igre moramo biti maksimalno koncentrisani, jer svaki pad može biti kažnjen. Iako nismo domaćini, pozivan navijače da budu sutra uz nas i na sportski način podrže ekipu - rekao je Trifunović.

Nemanja Nedović kaže da je derbi uvek važan, ali podseća da Zvezdu čekaju još dve veoma teške utakmice, protiv Radničkog i Hemofarma, koje mogu da budu odlučujuće za plasman u plej-of i NLB ligu.

 - Svi znamo šta znači derbi, ali moramo da imamo na umu da nas u narednih sedam dana čekaju tri veoma teške, odlučujuće utakmice. Sutra moramo biti fokusirani od prvog do poslednjeg minuta i ispuniti sve što se dogovorimo u svlačionici. Nadam se da ćemo takvim pristupom obradovati navijače - rekao je Nedović. Utakmica Partizan - Crvena zvezda biće odigrana u subotu od 19.10 časova.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.