KOŠARKAŠ PARTIZANA JASAN: Igraću za hrvatsku reprezentaciju

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2024, 11:08

KOŠARKAŠ PARTIZANA JASAN: Igraću za hrvatsku reprezentaciju

Nada se odlasku na OI.

Košarkaši Partizana gostovali su Ciboni u Zagrebu i savladali Vukove u meču 16. kola ABA lige.

Ovaj meč bio je poseban za novog igrača crno-belih Džejlena Smita koji se vratio u Hrvatsku, zemlju za čiju reprezentaciju nastupa.

- Igraću za hrvatsku reprezentaciju u februaru, odazvaću se i mislim da imamo dobre šanse - rekao je Smit.

Hrvati će kvalifikacije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Grčkoj, gde će za rivale između ostalih imati domaćina i Sloveniju predvođenu Lukom Dončićem.

- Uh, biće zaista teško za nas. Mislim da smo konačno kompletni i to je velika stvar. Igrali smo turnir u Turskoj i uspeli smo da ih pobedimi i zato je sve moguće. Niko nam prošlog leta nije davao šansu da pobedimo. Naravno da ću doći. Znam da se želimo plasirati na Olimpijske igre i da imamo šansu da odemo tamo. I prošlog leta sam bio u reprezentaciji, a tako će biti i ovog puta - jasan je Smit.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.