KONAČNO: Poznato je kada će Samardo Samjuels debitovati za Partizan (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 22.Okt.2017, 10:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KONAČNO: Poznato je kada će Samardo Samjuels debitovati za Partizan (FOTO)

Dugo čekani odgovor na pitanje koje zanima mnoge navijače Partizana dao je trener crno-belih Miroslav Muta Nikolić.

Osim pobede nad Igokeom i čak 117 ubačenih poena, uz 104 primljena, navijačima Partizana sinoć je u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’ utisak ostavilo i prisustvo Samarda Samjuelsa, najzvučnijeg pojačanja tima.
On je meč presedeo pored klupe, uz mobilni telefon i u ‘civilu’, jer još uvek nije spreman za igru, a čak još uvek nije >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << ni trenirao sa ostatkom ekipe ‘parnog valjka’.
– On je sigurno dobar igrač, ali ćemo videti kako će da se ponaša. Još uvek nije odradio nijedan trening sa ekipom. Napadački je stabilan, ali ćemo videti kako će to izgledati i kako ćemo braniti pik-en rol sa njim. Krupan je igrač, ali ako se bude ponašao kao Miler i Vilijams-Gos, biće dobro – izjavio je Nikolić.
Ono što se sumnjalo, Nikolić je definitivno potvrdio – Samjuels će preskočiti okršaj drugog kola Evrokupa protiv Bilbaa.
– Očekujemo da će biti spreman za Cibonu u petak – poručio je Nikolić.

The post KONAČNO: Poznato je kada će Samardo Samjuels debitovati za Partizan (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Parni Valjak u Beogradu

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.