Izvor: HotSport.rs, 16.Jan.2015, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KONAČNO: Partizan dobija generalnog sponzora iz inostranstva

Član nove uprave Partizana, Miloš Vazura, koji se već istakao pojedinim potezima pre svega kada je u pitanju isplata zaostalih dugovanja radnoj zajednici, najavio je da bi klub uskoro mogao da dobije dugo čekanog generalnog sponzora.

– Uskoro ćemo dobiti novog generalnog sponzora, na dobrom smo putu. Iskreno, navijam da to bude privatni kapital, jer je premijer Vučić rekao da više ne želi da fudbalske klubove finansiraju državna preduzeća. I ja se sa tim slažem. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Sponzor mora da se traži u inostranstvu. Naš zadatak je da šaljemo ponude svim jakim firmama, rekao je Vazura u intervjuu za portal Mondo.
Mladi rukovodilac je objasnio da su mesečni troškovi kluba 460.000 evra, a da je nova uprava od stare nasledila blokadu računa u iznosu od čak 90 miliona dinara. U planu je da se podigne kredit kako klub ne bi živeo od novca novog predsednika Zorana Popovića, makar tako kaže Vazura.
hotsport.rs

Pogledaj vesti o: Partizan,   Fudbal

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.