Izvor: 011vodič.com, 23.Avg.2019, 09:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOMEDIJA U HUMSKOJ Sadik izašao iz igre, seo na ogradu i telefonirao

Ovosezonsko pojačanje Partizana Umar Sadik propisno se potrudio u četvrtak da iznervira sve navijače crno-belih tokom susreta sa Moldeom (2:1), u okviru prvog meča plej-ofa za Ligu Evrope.
Kvota u MaxBetu na pobedu Javora protiv Napretka je 2.45.
Napadač iz Nigerije je bio starter na toj utakmici, ali je tokom prvih 45 minuta imao veliki broj loših poteza i nijednom nije uspeo ozbiljno da zapreti Norvežanima.
Zbog toga ga je trener >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Savo Milošević na poluvremenu ostavio u svlačionici, a u igru poslao Ognjena Ožegovića, ali to ipak nije bilo sve od Sadika. Da li je bio nepromišljen ili je to uradio baš iz ljutnje prema treneru, ali Nigerijac je ponovo skrenuo pažnju na sebe.
Tokom drugog poluvremena je viđen u prenosu kako sedi na ogradi na tribinama i telefonira. Očigledno mu je to bilo važnije od utakmice koju njegov tim igra za plasman u grupnu fazu evropskog takmičenja.

The post KOMEDIJA U HUMSKOJ Sadik izašao iz igre, seo na ogradu i telefonirao appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sadik se izvinio “grobarima” zbog telefoniranja!

Izvor: 011vodič.com, 23.Avg.2019

Umar Sadik ostao je u svlačionici na poluvremenu utakmice plej-of runde kvalifikacija za Ligu Evrope protiv norveškog Moldea.. Kvota u MaxBetu na pobedu Australije protiv Sjedinjenih Američkih Država je 9.15.. Trener Savo Milošević odlučio je da pruži šansu Ognjenu Ožegoviću, a Sadik se...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.