KOJADINOVIĆ BLISTAO, PARTIZANU IPAK SAMO BOD: Crno-beli delimično zadovoljni gostovanjem u Kragujevcu

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2023, 21:24

KOJADINOVIĆ BLISTAO, PARTIZANU IPAK SAMO BOD: Crno-beli delimično zadovoljni gostovanjem u Kragujevcu

Zanimljiv meč.

Prvi remi su zabeležili rukometaši Partizana u Superligi, a drugi u četiri dana računajući i onaj na Islandu protiv Hafnarfjordura u Kupu Evrope. Bilo je 31:31 u duelu sa Radničkim u Kragujevcu.

Daleko najefikasniji igrač susreta u "Jezeru" bio je Uroš Kojadinović sa 13 golova iz 14 pokušaja, uz tri asistencije, a pratili su ga Peštić sa šest i Mladen Šotić i Ivan Mićić sa po četiri gola. Tri je postigao Nemanja Jović.

U >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << domaćem timu istakli su se Panić sa sedam golova iz devet udaraca i Miloš Barudžić sa šest pogodaka iz osam udaraca, dok je Veljko Davidović bio stoprocentan – osam šuteva, osam u mreži.

Radnički u subotu od 19 časova gostuje u Ubu, pa dočekuje Metaloplastiku, dok se Partizan vraća evropskim obavezama i dočekuje Hafnarfjordur na Banjici u subotu od 18 časova, dok će ligaške obaveze odraditi naknadno – 26. oktobra protiv Pančeva kod kuće i dva dana kasnije protiv Uba u gostima.

Tabela: Vojvodina 12, Metaloplastika 10, Dinamo 10, Partizan 9, Dubočica 8, Radnički 7, Crvena zvezda 4, Jugović 4, Obilić 3, Vranje 3, Proleter 2, Ub 0.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Kragujevac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.