KOGA JE ON PRATIO ZVEZDU ILI PARTIZAN? Lapsus Rikarda Gomeša RAZBESNEO Grobare, a NASMEJAO Delije

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jun.2018, 10:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOGA JE ON PRATIO ZVEZDU ILI PARTIZAN? Lapsus Rikarda Gomeša RAZBESNEO Grobare, a NASMEJAO Delije

Reprezentativac Zelenoortskih ostrva stigao u Humsku.

Rikardo Gomeš trenutno je najveće pojačanje Partizana u prelaznom roku. Reprezentativac Zelenortskih ostrva stigao je u Humsku iz Nacionala, kao najbolji strelac druge portuglaske lige.

NIŠTA OD PARTIZANA: Bio je VIĐEN u Humskoj. Desio se PREOKRET. Ide u klub koji juri Ligu šampiona

Zadužio je dres sa brojem 11, ali je njegov dolazak propraćen lapsusom, zbog koga neće biti drago navijačima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Partizana. Naime, želeo je novi napadač crno-belih da istakne kako je i prošle sezone pratio crno-bele, ali je to uradio na veoma nespretan način.

KRUCIJALNO POJAČANJE CRNO-BELIH: U Humsku ga DOVODI lično Miroslav Đukić (FOTO)

💣💣 Ricardo Gomes is a Partizan player! The 26-year-old Cape Verde striker signs on a free transfer after leaving Portuguese second division champions Nacional. He scored 22 goals in 36 league games last season pic.twitter.com/TdCCRbvJGp

— FK Partizan Belgrade 🇬🇧 (@FKPartizan_EN) June 8, 2018

- Pratio sam Partizan u Ligi Evrope. Bio je u grupi sa Arsenalom - rekao je Gomeš.

Nije u trenutku bio svestan šta je rekao, pošto je Crvena zvezda delila megdane sa "tobdžijama" u drugom po rangu evropskom takmičenju, pa se brzo ispravio.

- Ovaj, sa Jang bojsom - pokušao je brže bolej da se ispravi golgeter sa Zelenortskih ostrva.

Sve najnovije vesti o Mondijalu u Rusiji možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.