KOBNA PESNICA: Teška povreda Partizanovog igrača bacila senku na ubedljivu pobedu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jul.2023, 19:37

KOBNA PESNICA: Teška povreda Partizanovog igrača bacila senku na ubedljivu pobedu (VIDEO)

Ostaje da se vidi kolaka ga pauza čeka.

FK Partizan je na pripremama u Sloveniji. Ostvarena je ubedljiva pobeda protiv protiv slovenačkog trećeligaša Pesnice sa 5:0. Posle prvog poluvremena bez golova, ali sa mnogo prilika pred golom Slovenaca, tim iz Humske se u nastavku raspucao i stigao do “petarde” golovima Nemanje Trifunovića, Milana Aleksića, Nikole Terzića (dva) i Bibarsa Natha.

Ipak, ceo meč je pao u drugi plan zbog jezive povrede mladog talenta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << crno-belih Janka Jevremovića.

Naime, pri jednom duelu sa protivničkim igračem, Jevremović je nezgodno pao, i dočekao se celom težinom na koleno, nakon čega je ostao na travi.

Mnogi igrači su se i hvatali za glavu zbog momenta povrede, a čak je i Igor Duljaj bio na terenu pored Jevremovića kojem su doktori baš dugo ukazivali pomoć.

Mladi krilni napadač je bio najbolji do momenta povrede, pogodio je i stativu u 11. minutu, kada je lepo gađao dalji ugao, ali nije pogodio.

Odmah nakon ukazane pomoći, odvezen je u bolnicu na snimanje i dodatne preglede, te se i dalje čeka konačna procena lekara o stepenu povrede. Jasno je da je u pitanju povreda kolena, ali i dalje nije poznato koliko je ozbiljno.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizanova deca „bacila petardu“ u Sloveniji - utisak pokvarili krici velike nade Valjka posle povrede kolena! (VIDEO)

Izvor: 24sedam.rs, 02.Jul.2023

Crno-beli su ubedljivo slavili protiv slovenačkog trećeligaša Pesnice u prvom pripremnom meču. Glavobolja zbog Janka Jevremovića

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.