KO VOLI NEK IZVOLI: Partizan odredio obeštećenje za Zdjelara

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2022, 19:20

KO VOLI NEK IZVOLI: Partizan odredio obeštećenje za Zdjelara

Moguć odlazak ovog leta.

FK Partizan odredio je visinu obeštećenja za kapitena ekipe Sašu Zdjelara.

Zlatni Orlić sa Novog Zelanda je bio jedan od najboljih u minuloj sezoni, ugovor sa timom iz Humske mu ističe za godinu dana.

Ukoliko ovog leta napusti redove vicešampiona Srbije, crno-belima će za obeštećenje pripasti 500.000 evra.

Zdjelar je bio veoma korektan prema Partizanu prilikom produžetka ugovora, pa sada i klub njemu želi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da izađe u susret i ne pravi mu prevelike smetnje ukoliko stigne dobra inostrana ponuda koja bi zadovoljila ambicije iskusnog zadnjeg veznog igrača.

Međutim, Zdjelar ne želi da ide bilo gde i dobro će vagati svaku ponudu koja stigne. Pored klubova iz tzv. evropske "lige petice", u obzir dolaze samo velikani iz ostalih zemalja koji imaju, pre svega, dobru reputaciju i tradiciju.

Saša Zdjelar je nedavno napunio 27 godina, a pre Partizana je igrao za OFK Beograd, Olimpijakos i Majorku. Za reprezentaciju Srbije je odigrao tri meča.

BONUS VIDEO: Pogledajte zavodljivi ples smerne srpske teniserke Nine Stojanović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.