Izvor: HotSport.rs, 05.Maj.2016, 09:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KO JE NAPAO VAZURU: Uprava Partizana traži odgovore od premijera i ministra policije

U prostorijama FK Partizan održan je sastanak Radne grupe, glavna tema bila je napad na generalnog direktora Miloša Vazuru.

NOVI SNIMCI: Ovako je tekao napad na Vazuru (VIDEO)
Pošto je prošlo već šest dana od napada na Vazuru, u kojem su teško povređena dvojica članova obezbeđenja, a nema nikakvog zvaničnog saopštenja koje odgovoran za napad.
ODMOTAVA SE KLUPKO: Zna se ko stoji iza napada na >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Vazuru
Iz Partizana su poslali pisma predsedniku Vlade Aleksandru Vučiću, ministru policije Nebojši Stefanoviću i direktorima republičke i beogradske policije, Vladimiru Rebiću i Veselinu Miliću, piše Žurnal.rs.
 

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan pita vlast Srbije

Izvor: Mondo, 05.Maj.2016

Radna grupa uputila pisma premijeru Aleksandru Vučiću, ministru policije Nebojši Stefanoviću, rеpubličkom dirеktoru policijе Vladimiru Rеbiću i dirеktoru bеogradskе policijе Vеsеlinu Miliću, sa željom da se što pre rasvetli incident...Partizan traži odgovore!..I ne samo to, u Humskoj...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.