Izvor: Blic, 25.Nov.2023, 22:36

KO JE MILOŠ HRKMAN KOJI SA BRATOM PRAVI HAOS PO RUMI Krcat dosije navijača čiji je razgovor pušten na suđenju Velji Nevolji

Miloš Hrkman, navijač Partizana kojem se sudi za demoliranje Komiteta, a čiji je razgovor sa vojnikom Velje Nevolje pušten na suđenju klanu Belivuk - Miljković, u svom dosijeu ima niz krivičnih prijava koje su odbačene, ali i jednu presudu. Takođe, krcat dosije ima i njegov brat Vukašin Hrkman, koji iza sebe ima čak tri osuđujuće presude za različita krivična dela.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Krcat dosije navijača čiji je razgovor pušten na suđenju Belivukovom klanu: Demolirao "Komitet", tukao palicama mladića!

Izvor: 24sedam.rs, 26.Nov.2023, 01:03

Miloš Hrkman, navijač Partizana iz Rume, ima niz odbačenih krivičnih prijava i jednu presudu

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.