KO ĆE ZAMENITI LESORA? Ova tri dominantna centra bi bila PUN POGODAK za Partizan

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2023, 16:29

KO ĆE ZAMENITI LESORA? Ova tri dominantna centra bi bila PUN POGODAK za Partizan

Svako bi želeo da radi sa stručnjakom kakav je Željko.

KK Partizan pred sobom ima težak zadatak, a to je pronalaženje adekvatne zamene na poziciji centra, koju je do sada igrao fantastični Matijas Lesor.

Francuz će u nastavku karijere nositi dres Panatinaikosa, a novi as atinskih Zelenih nije samo bio važan crno-belima na parketu, već i van njega.

Željko Obradović želi da zadrži okosnicu tima za narednu sezonu, što će mu u dobroj meri >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i poći za rukom, ali nedostaje jedna snažna "petica".

Nekoliko sjajnih centara postali su slobodni u izboru novog kluba, a tu su i oni koji su svakako u potrazi za novim angažmanom.

Anadolu Efes je krenuo u reizgradnju tima nakod odlaska trenera Ergina Atamana u PAO.

Centar visok 221cm po stilu igre možda i ne bi odgovarao stilu Željka Obradovića, ali je jedan od onih koji bi mogao poput Atamana da napusti Istanbul, te bi naredna destinacija upravo mogla biti i Beograd.

Specijalizovani košarkaški novinar, Alesandro Mađi, tvrdi da su crno-beli zainteresovani za Džoša Niba iz Makabija. Izuzetno dominantan igrač kakav odavno nije viđen na Starom kontinentu, pre svega kada je skok u pitanju.

Nema dileme da bi uz Željka Obradovića uspeo da unapredi svoju igru i usavrši pojedine segmente.

Arturas Gudaitis je prošle sezone nastupao za Panatinaikos, ali se nije preterano istakao i proslavio.

Ovaj 208 centimetara visoki centar je poznat po svojoj čvrstini i dominaciji u reketu. Pored njega je izuzetno teško, leđna tehnika mu je na zavidnom nivou, pritom poseduje veliko evroligaško iskustvo, pa nema sumnje da bi predstavljao pojačanje za Partizan. PAO se od njega već oprostio i slobodan je da izabere sebi novi klub.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.