KO ĆE U HUMSKU: Kilmarnok preokrenuo i prišao Partizanu

Izvor: Mondo, 11.Jul.2019, 22:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KO ĆE U HUMSKU: Kilmarnok preokrenuo i prišao Partizanu

Počelo je da se nazire ime rivala crno-belih u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Foto: MN Press

Dok se priprema za novu sezonu, Partizan sa velikim interesovanjem prati duel svojih mogućih rivala u 2. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Prvi meč potencijalnih protivnika crno-belih završen je očekivanim epilogom, ali favorit nije lako uradio posao.

Konahs Kvej (Vels) - Kilmarnok (Škotska) 1:2 (0:0)

Za mnoge iznenađujuće, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << domaćin je prvi poveo, autogolom Grega Tejlora, veziste škotskog predstavnika, u 75. minutu.

Ipak, Kilmarnok je u preostalom vremenu izborio trijumf, golom Ejmona Broufija iz penala u 82. minutu, pa pobedonosnim pogotkom Stjuarta Finleja u drugom minutu nadoknade.

Revanš će biti odigran sledećeg četvrtka, a ko prođe dočekaće Partizan 25. jula, pa će gostovati u Humskoj prvog dana avgusta.

Pročitajte sve rezultate 1. kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.