KO ĆE IGRATI ZA PARTIZAN SLEDEĆE SEZONE? Sedmorici košarkaša ističu ugovori, ali tu je Željko Obradović

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2023, 14:49

KO ĆE IGRATI ZA PARTIZAN SLEDEĆE SEZONE? Sedmorici košarkaša ističu ugovori, ali tu je Željko Obradović

Težak posao za rukovodstvo crno-belih.

Košarkaši Parttizana su ostavili sjajan utisak u Evroligi, ali nisu izdržali do kraja majstorice plej-ofa sa Real Madridom, pa je plasman na fajnal-for ove sezone ipak ostao san za crno-bele.

U klubu uz Humske okrenuće se borbi za trofej u ABA ligi, a nema sumnje da čelnici Partizana već uveliko razmišljaju o sklapanju tima za narednu sezonu.

Očekivanja javnosti su sada porasla i nema sumnje da navijači crno-belih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << veruju da bi za 12 meseci mogli da načine koji korak više u Evroligi. Osnovni preduslov je da u klubu ostane Željko Obradović koji ima ugovor i za sledeću sezonu, pa ova tema ne bi trebalo da se nađe na dnevnom redu po završetku sezone.

Problеm za Partizan je što sedmorici košarkaša ističu ugovori, a u pitanju su, bez izuzetka, nosioci igre: Kevin Panter, Zek Ledej, Dante Egzum, Džejms Naneli, Janis Papapetru, Aleksa Avramović i Matijas Lesor.

Sigurno je da će crno-beli pokušati da zadrže većinu sa ovog spiska, a konkretnija skica tima biće jasnija posle konačne odluke Evrolige o timovima koji će dobiti “pozivnicu” za naredni ciklus Evrolige. Posle svega urađenog prethodnih meseci bilo bi suludo da Partizan ostane bez evroligaške vize za narednu sezonu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.