KO ĆE BITI TRENER PARTIZANA: Oglasio se MIško i jasno rekao sve o PREGOVORIMA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jul.2020, 11:37

KO ĆE BITI TRENER PARTIZANA: Oglasio se MIško i jasno rekao sve o PREGOVORIMA (FOTO)

Čeka se naslednik Trinkijerija.

Medijima se već danima licitiraju imena za naslednika Andree Trinkijerija na klupi Partizana, a kao glavni kandidat za preuzimanje crno-belih navodi se Vlado Šćepanović. 

Doskorašnji pomoćnik italijanskog stručnjaka je čovek kome bi ovo bio prvi samostalni trenerski angažman, ali je neko ko ima veliko poštovanje i ljubav od navijača Partizana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << .

Šćepanović je prokomentarisao natpise da će preuzeti klupu Partizana.

- Otišao sam kući u Crnu Goru. Imam mnogo poziva ovih dana, ali bilo bi neozbiljno da sad bilo šta komentarišem - rekao je Šćepanović za Informer.

U međuvremenu, kao kandidat se istakao još jedan bivši košarkaš Partizana Dejan Milojević. On je na kraju sezone napustio klupu Mege i najavio odlazak u SAD kako bi se oprobao u NBA ligi. Izgleda da će tako i ostati, jer je njegov menadžer Miško Ražnatović demantovao da postoje pregovori.

- Nema pregovora - jasno je istakao poznati menadžer, a preneo Informer.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.