Izvor: Blic, 18.Sep.2023, 15:29

"ZUJI MI U UŠIMA OD SUĐENJA" Klan Velje Nevolje pregledan nakon što im je POZLILO U SUDNICI, lekari utvrdili da im NIJE NIŠTA: Sudija isključila javnost sa svedočenja jedine preživele žrtve

Suđenje surovom klanu pod vođstvom Veljka Belivuka i Marka Miljkovića nastavlja se danas u Specijalnom sudu, a predviđeno je da mladić I.S. jedina preživela žrtva klana svedoči o zlostavljanju koje je doživeo na stadionu Partizana.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"TRI DANA SAM BIO ZATOČEN, VEZALI SU ME I SILOVALI" Jedina preživela žrtva klana Velje Nevolje otkrila JEZIVE detalje pakla kroz koji je prošla u bunkeru na stadionu Partizana

Izvor: Blic, 18.Sep.2023

Suđenje surovom klanu pod vođstvom Veljka Belivuka i Marka Miljkovića održano je danas u Specijalnom sudu, a mladić I.S. jedina preživela žrtva klana svedočio je o zlostavljanju koje je doživeo na stadionu Partizana. On je izneo potresne detalje trodnevnog mučenja iz bunkera.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.