KLADIONICE POTCENILE PARTIZAN: Evo kolike su kvote za drugi trijumf crno-belih u Madridu

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2023, 09:42

KLADIONICE POTCENILE PARTIZAN: Evo kolike su kvote za drugi trijumf crno-belih u Madridu

Meč je na programu u četvrtak u 20.45 časova.

Partizan vodi 1:0, Partizan ima šansu da u drugom meču plej-of serije Evrolige protiv madridskog Reala načini džinovski korak ka fajnal-foru u Kaunasu.

Crno-beli su u utorak napravili brejk trojkom Kevina Pantera u poslednjoj sekundi prvog madridskog duela, a u četvrtak je nova šansa za tim Željka Obradovića. Takođe, priliku će imati i kladioci >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji veruju u crno-bele, jer trijumf Partizana može da donese lepu zaradu.

Evropski, ali i srpski bukmejkeri dali su ulogu apsolutnog favorita “kraljevskom klubu”. Kvota na “keca” kreće se u rasponu od 1.37 do 1.50, dok se “dvojka” na Partizan kreće oko kvote 3 sve do 3.20.

Kladionice su očigledno potcenile Partizan, ali Panter i saigrači su u utorak već jednom razvejali sumnju u svoj kvalitet. Mogli bi da ponove scenario i u četvrtak uveče od 20.45 časova.

Podsetimo, na F4 Evrolige plasiraće se tim koji prvi izbori tri pobede.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.