KK Partizan startuje u ponedeljak, vrhunac priprema Parkerov turnir

Izvor: Sportal.rs, 08.Avg.2014, 14:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KK Partizan startuje u ponedeljak, vrhunac priprema "Parkerov turnir"

Šampion Srbije počinje pripreme 11. avgusta, kada će šef stručnog štaba Duško Vujošević u hali Pionir okupiti tim. Prvi deo priprema košarkaša Partizana će tradicionalno biti obavljen u Beogradu, a prve kontrolne utakmice su zakazane za početak septembra.

Crno-beli će proveriti formu sa makedonskim Kožuvom 4. septembra, a potom dva dana kasnije sa ekipom Jenisej.  Sredinom meseca tim iz Humske očekuje memorijalni turnir "Mirza Delibašić" u Sarajevu. Pored domaćina >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << turnira, ekipe Bosne, učestvovaće još i šampion ABA lige Cibona i Turk Telekom.

Od 19. do 21. septembra crno-beli će učestvovati na prestižnom turniru u Francuskoj, koji organizuje NBA zvezda Toni Parker. Turniru će prethoditi gala utakmici između NBA zvezda i jednog od vodećih evropskih timova. Učesnici turnira su još Barselona, Strazbur i Asvel.

(Foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.