KK Partizan promovisao kalendar za 2019.

Izvor: Beta, 27.Dec.2018, 21:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KK Partizan promovisao kalendar za 2019.

Košarkaški klub Partizan promovisao je večeras kalendar za 2019. godinu, a predsednik crno-belih Ostoja Mijailović je naveo da se nada da će klub naredne godine imati sve manje problema i da će se misliti iskuljučivo na budućnost."Kada se prisetim trenutka kad sam prošle godine sa ovog mesta govorio, mogu da kažem da sam bio ogorčen, bio sam jako tužan zbog stvari koje su se dešavale u Partizanu... Mogu da kažem da danas ima sve manje problema u Partizanu", rekao je Mijailović."Nadam da će sledeće godine, kada budem pričao s ovog mesta, biti još manje problema i da ćemo misliti na budućnost, da će prošlost ostati iza nas, da će ostati prošlost u smislu nekih problema koji su nam se dešavali", dodao je on.On je zahvalio igračima za koje je naveo da su vredni, pošteni i dobri momci, kao i treneru Andrei Trinkijeriju."Hvala im što se bore za naše rezultate. Moramo da verujemo u njih", rekao je prvi čovek Partizana.On je podsetio da je Partizan ove godine, posle 25 godina, posetio legendarni trener Željko Obradović."Želim da svi pozdravite Dragana Kićanovića koji je takodje posle 25 godina prvi put ušao u Partizan", rekao je Mijailović nakon čega je usledio veliki aplauz."Sa nama ...
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

VERUJTE U OVE MOMKE: Košarkaši Partizana promovisali kalendar za 2019. godinu (FOTO)

Izvor: Kurir, 27.Dec.2018

Košarkaški klub Partizan promovisao je kalendar za 2019. godinu, a predsednik crno-belih Ostoja Mijailović je naveo da se nada da će klub naredne godine imati sve manje problema i da će se misliti iskuljučivo na budućnost.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.