KK Partizan predstavio ekipu za novu sezonu uz vatromet i bakljadu

Izvor: Blic, 05.Okt.2011, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KK Partizan predstavio ekipu za novu sezonu uz vatromet i bakljadu

Košarkaški klub Partizan predstavio je ekipu za sledeću sezonu u kojoj će nastupati na četiri fronta i braniti titulu u tri takmičenja.

Crno-beli su na Kalemegdanu predstavili renovirani tim, pred oko 400 navijača koji su ulepšali promociju vatrometom i bakljadom: 4. Nikola Pešaković, 5. Ejsi Lo, 7. Dušan Kecman, 8. Miroslav Raduljica, 9. Nenad Miljenović, 10. Nemanja Jaramaz, 11. Vladimir Lučić, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << 12. Dragan Milosavljević, 13. Bogdan Bogdanović, 14. Raško Katić,15. Mihal Čekovski, 18. Nemanja Bešović, 20. Petar Božić, 22. Marko Čakarević, 31. Branislav Đekić, 33. Danilo Anđušić, 41. Nikola Peković.

"Mnogo je važno da ovi igrači vide ovoliku podršku navijača. Ja na čelu i igrači, učinićemo sve da u novoj izuzetno teškoj sezoni obradujemo sve vas", rekao je trener Vlade Jovanović kojem su navijači skandirali "Uzmi, Vlado, evro titulu!".

Na njegove reči nadovezao se i kapiten Petar Božić.

"Priča se ponavlja, tim je novi, a ambicije iste. Daćemo sve od sebe da rezultati budu makar kao prethodnih godina", rekao je Božić.

Najveću pažnju prisutnih privukli su Ejsi Lo, koji je bio u društvu supruge i ćerkice, kao i Peković i Kecman, koji su dobili najjače aplauze.

Partizan novu sezonu počinje u subotu kada u prvom kolu Jadranske lige gostuje ekipi Zagreba.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fešta na predstavljanju KK Partizan

Izvor: B92, 05.Okt.2011

KK Partizan promovisao je tim za novu sezonu u kojoj će pokušati da odbrani primat u Srbiji i regionu, ali i da napravi što bolji rezultat u Evroligi. "Crno-beli" još jednom u sezonu ulaze sa skoro novim timom. Najveće pojačanje je povratak NBA centra Nikole Pekovića, mnogo se očekuje od američkog...

Nastavak na B92...

Na promociji Partizana na Kališu 2.000 ljudi! (FOTO)

Izvor: Sportski Žurnal, 05.Okt.2011

Počela je kao što počinju sve Partizanove utakmice.. Iz 2.000 grla orilo se „Da volim crno–bele ponosno kažem svima..“. Završila se vatrometom, bakljadom i čuvenim „duetom“ navijača i crno–belih košarkaša. Baš onako kako dolikuje, desetostruki uzastopni prvak države na Malom Kalemegdanu...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Crno-bela bakljada na Kalemegdanu!

Izvor: NaDlanu.com, 06.Okt.2011, 16:23

Košarkaški klub Partizan predstavio je večeras, pred više od hiljadu navijača, stručni štab i tim za novu sezonu a trener Vladimir Jovanović.

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.