KK Partizan pozvao navijače na odavanje počasti stradalima

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Maj.2023, 13:35

KK Partizan pozvao navijače na odavanje počasti stradalima

Utakmica počinje u 20:30 časova.

Košarkaški klub Partizan pozvao je navijače da danas, od 18 sati, ispred Arene i kod spomenika košarci na Kalemegdanu, odaju počast stradalima u OŠ "Vladislav Ribnikar".

Košarkaši Partizana večeras od 20.30 časova igraju četvrti meč četvrfinala Evrolige, a meč će početi minutom ćutanja za nastradale u OŠ "Vladislav Ribnikar".

#KKPartizan poziva sve navijače koji žele da polaganjem cveća ili paljenjem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sveća odaju počast stradalima u jučerašnjoj tragediji, to učine danas od 18 časova kod lopte ispred Štark arene ili kod spomenika košarci na Kalemegdanu. 🙏 pic.twitter.com/HZbxdYrPxV

— KK Partizan Mozzart Bet (@PartizanBC) May 4, 2023

- KK Partizan poziva sve navijače koji žele da polaganjem cveća i paljenjem sveća odaju počast stradalima u jučerašnjoj tragediji, to učine danas od 18 čaova kod lopte ispred Štark arene ili kod spomenika košarci na Kalemegdanu. Na današnjem meču četvrtfinala Evrolige neće biti muzike, niti propratnog programa, baš kao ni na Kalemegdanu, gde će svi koji nemaju ulaznicu, moći da je isprate na video bimu - objavio je Partizan na društvenim mrežama.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.