KK Partizan: Besplatan ulaz za decu

Izvor: B92, 28.Mar.2013, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KK Partizan: Besplatan ulaz za decu

KK Partizan saopštio da će deca rođena u godinama osvajanja poslednjih 11 titula moći besplatno da uđu na sve utakmice u Superligi Srbije.

Crno-beli deci otvaraju 'kapije' na svim svojim domaćinstvima u Superligi, osim na utakmicama visokog rizika.

"Poklanjamo vam slobodan ulaz na sve utakmice u Superligi Srbije, uz izuzetak utakmica visokog rizika. Dođite u pratnji svojih roditelja, starije braće, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sestara, prijatelja i bodrite crno-beli tim do nove titule", navodi se na sajtu višestrukog šampiona Srbije.

Iz Partizana su pozvali mlade navijače da na mejl adresu bcpartizan@gmail.com pošalju crteže, fotografije, pesmice i poručili da će svake nedelje proglasiti pobednike.

Najkreativniji radovi biće objavljeni na društvenim mrežama kluba, kao i na velikom ekranu u hali Pionir.

Superliga počinje u subotu 30. marta, a Partizan od 17 sati igra protiv Mega Vizure.
Pogledaj vesti o: Poklanjamo

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KK Partizan ne naplaćuje karte deci rođenoj posle 2002.

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Mar.2013

Košarkaški klub Partizan saopštio je danas da će deca rođena u godinama osvajanja 11 šampionskih titula u nizu, moći besplatno da uđu na sve utakmice u Superligi Srbije koje crno-beli budu igrali kao domaćini.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Crno-beli zovu najmlađe: Rođeni u 11 šampionskih godina imaju besplatan ulaz!

Izvor: Blic, 28.Mar.2013

Košarkaški klub Partizan organizovao je akciju za najmlađe navijače - besplatan ulaz na utakmice Superlige imaće deca rođena u poslednjih jedanaest godina, periodu u kom su "crno-beli" osvajali šampionske titule u nizu..."Klinci i klinceze, rođeni u godinama osvajanja 11 crno-belih titula prvaka...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.